Gruppen blev oprindelig dannet i 2001. Med tiden ændrede sammensætningen sig, nogle kom til og andre gik fra, men genren var der aldrig tvivl om, da alle havde en ”svaghed” for de irske og skotske toner.

 

Bandet, som dengang bestod af 4 medlemmer, havde mange forskelligartede spillejobs, eksempelvis Hjallerup Marked, messer, rådhuspladser i diverse større byer, 4. maj arrangementer, træskibs-arrangement i Skive, kræmmermarked på Fyn, Irsk skib ved Aalborg havn, musik– og spilleforeninger, diverse byfester og endelig blev der leveret musik til mange private fester.

 

I 2007 fusionerede Fjordfolk med Big Bad Wolf. Vi valgte at kalde os Fjordfolk og instrumentringen består nu af bas, mandolin, banjo, harmonika, guitar, trommer og masser af sang. Dette koncept syntes at være fastforankret og Fjordfolk tæller i dag 5 medlemmer plus lydmand.

 

Vores mål er at spille den irske og skotske folkemusik for en masse glade mennesker, gerne med vores egne fortolkninger og endelig at drikke en Guinness i ny og næ.


 


Info : Kenneth tlf.: 28 44 91 91-  Mail  - Pede tlf.: 26 84 11 60